Over VPJ Mercedes

Garage VPJ Mercedes is al ruim dertig jaar een begrip in Lommel en omstreken. Doorheen de jaren hebben zaakvoerders Jan en Peter een degelijke reputatie opgebouwd. Hun geheim? Uitmuntend vakwerk aan interessante tarieven.

Jan of Peter staan u bovendien zelf te woord: ze kennen nagenoeg al hun klanten én zelfs hun wagens. Toch een authentieke toets die in veel garages verdwenen is; waar verkoper, baliemedewerker of telefoniste niet altijd even goed op de hoogte zijn.

Onafhankelijk en interessant geprijsd

VPJ Mercedes vaart graag een eigen koers, los van de marketingmachine van de grote automerken. Zo is VPJ niet gebonden aan hun dure tarieven die klanten moeten betalen, de opgelegde marketing of de verplichte mastodont van een showroom.

"Onze garage is geen duur blinkend spiegelpaleis, maar een moderne hal op het Lommelse bedrijventerrein. Zo besparen we kosten die we dus niet moeten doorrekenen aan klanten."

Jan Van Poppel, garage VPJ Mercedes

Gedegen vakkennis  

De klasse van Mercedes is alom gekend, maar ook de techniek onder de motorkap is van een ongekend niveau. Waar andere constructeurs vaak kiezen voor eenvoudige of goedkope oplossingen, zal bij Mercedes steeds de betrouwbaarheid en efficiëntie voorop staan - ook als de uitwerking ingewikkelder is.

"Een Mercedes is een juweeltje van techniek. Ja, dat vraagt inzet, studie en bijscholing, maar voor een garagist is er niets mooiers om aan degelijke en doordachte techniek te sleutelen!"  

Peter Vaes, garage VPJ Mercedes

Jan en Peter

Jan Van Poppel Jan maakt een nieuwe Mercedes-bestelwagen klaar voor aflevering

 

Peter Vaes Peter helpt een klant met startproblemen, de batterij was de boosdoener